Juletræer

Juletræer & Traditioner

Nordmannsgran? Stjerne?

 

Juletræet er en gammel tradition. Det menes, at traditionen er opstået engang i 1500-tallet i Tyskland og har bredt sig ud til det meste af verden. Det er dog vidt forskelligt, hvordan man pryder træet fra land til land. Selv i lille Danmark er der vidt forskellige holdninger til, hvordan et klas...

Juletræer & Traditioner

Nordmannsgran? Stjerne?

 

Juletræet er en gammel tradition. Det menes, at traditionen er opstået engang i 1500-tallet i Tyskland og har bredt sig ud til det meste af verden. Det er dog vidt forskelligt, hvordan man pryder træet fra land til land. Selv i lille Danmark er der vidt forskellige holdninger til, hvordan et klassisk juletræ skal se ud.
Pynter man med flag, fehår? Har man stjerne eller engel i toppen?
Der er også delte meninger i forhold, til hvilken træsort træet skal være. De fleste danskere vælger dog en Nordmannsgran.

 

Julestue, fæld selv eller køb online?

 

Der er mange steder at købe et juletræ i november december måned. Mange familier har ofte faste traditioner om, hvor de får deres træ fra. For nogen er det en udflugt at hente sit juletræ hjem, mens andre vælger en hurtig og nem løsning. Nogle vælger at fælde deres træer selv, så de får mulighed for at vælge netop det træ, de synes, er smukkest.

Mere

Juletræer 5 varer

Viser 1 - 5 af 5
Viser 1 - 5 af 5